TOXIRAT 30 FORTE-momeala pe suport de pasta proaspata din cereale

Produs destinat utilizatorilor casnici datorită concentrației  substanței de bază în concentrație de 0,0029% în conformitate cu normele europene.

Raticid eficient impotriva soarecilor si sobolanilor,care contine o substanta activa cu cea mai larga gama de actiune pe suport de pastă proaspătă din amestec de cereale ,foarte ispititoare pentru rozatoare.

BENEFICII
· Eficienta mare datorita actiunii intarziate;
· Contine BITREX-o substanta foarte amara,care previne consumul accidental de catre om si animale;
·BROMADIOLONE-osubstanta activa de ultima generatie care are un spectru larg de actiune.


DESCRIERE
Momeala este pe suport de cereale impregnate cu BROMADIOLONE-o care datorita structurii sale atrage soarecii si sobolanii.Este eficient si usor de utilizat,lucrul incepe imediat ce momeala a fost ingerata dar moartea survine dupa doar cateva zile,fara suferinta,inlaturand suspiciunea pe care alte rozatoare o pot avea fata de momeli.


INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Momeala se depoziteaza intr-o incapere inchisa,care nu este destinata depozitarii de alimente,bauturi,furaje pentru animale.A se pastra in ambalajul original,la temperatura camerei,ferit de lumina si umiditate.Persoanele care se pot afla in preajma momelilor amplasate vor fi in mod obligatoriu atentionate pentru a nu se atinge de materialul toxic.Dupa plasarea acestui produs se spala riguros mainile cu apa si sapun.Produsul este toxic in contact cu pielea si prin inghitire,este iritant pentru ochi.Purtati echipament de protectie corespunzator.


ELIMINAREA DESEURILOR
Momeala neconsumata si cadavrele de rozatoare se strang si se ingroapa, fiind toxice pentru animale,ambalajele se ard,a nu se arunca in canalizare.
Antidotul specific pentru acest produs este vitamina K1.