Despre noi

Agrosem Zahiu Ecofitoplant este o companie românească producatoare de raticide si moluscocide de înaltă calitate destinate protectiei omului împotriva dăunătorilor de orice fel.

Gama pe care compania Agrosem Zahiu Ecofitoplant o produce sub marca TOXIRAT ® are ca Holder concernul multinational  Agrochem  care, prin experienta sa din 1987, asigura un standard de calitate foarte ridicat si include raticide si insecticide destinate profilaxiei uman – veterinare .

Produsele firmei noastre vizeaza combaterea daunatorilor cu efecte optime si remanente in timp: daunatorii comuni din depozite,magazine,spatii comerciale etc.

Soarecii si sobolanii nu numai ca produc pagube dar sunt si purtatorii unor boli periculoase pentru omsi afecteaza igiena generala a locuintei sau a altor spatii care se confrunta cu o infestatie .

Raticidele reprezinta o solutie eficienta si sigura pentru combaterea acestor daunatori .Aceste substante actioneaza in general ca niste momeli pentru soareci si sobolani precum soarecele de casa ,sobolanul negru,sobolanul de apa sau de canal si alte specii de soareci si sobolani.

Agrosem Zahiu Ecofitoplant va pune la dispozitie diferite tipuri de raticide .Putem oferi raticide si insecticide in diferite forme de prezentare ,atat in ambalaje mici pentru farmacii veterinare ,fitofarmacii ,magazine chimice cat si in ambalaje mari pentru firme de deratizare si dezinsectie.